avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen plata sulta

Pot plati sulta in transe ? Nu am bani si trb sa platesc o sulta . Ma gindesc sa trmit prin posta cu conf de primire o suma de bani lunar .Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: rechi1958 , utilizator 15:05, 5 Aprilie 2014
sa va intelegeti cu persoana cealalta, ca poate nu vrea sa ii primeasca in transe. adica intrebati inainte de a trimite banii.
Daca persoana careia tb sa-i platiti sulta nu este de acord cu aceasta esalonare va poate executa silit.
Trebuia sa cereti asta de la bun inceput.
nu ma pot intelege cu ei . trimit cum pot si asta e treaba nu am cum in alt fel sa faca ce or vrea
Daca vind proprietatea inainte de a plati sulta , aceast aramine in sarcina mea sau a cumparatorului ?

Alte discuții în legătură

Mostenire parinte decedat frate vitreg alexandru23 alexandru23 Salut, De ceva timp mi-a decedat un parinte si am ajuns la partea de mostenire impreuna cu fratele meu vitreg (frate vitreg prin intermediul parintelui ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita plata sulta esalonat? ContSters322842 ContSters322842 Daca trimit o suma de bani prin posta ( nu toata suma datorata ) ci o parte din suma ce reprezinta o suma dataorata ca sulta , iar cel care caruia i o datoram ... (vezi toată discuția)
Executare silita in proces de iesire din indiviziune brand2010 brand2010 problema este cam asa : -proces civil pt iesire din indiviziune pentru un teren in care eram coproprietar cu inca o persoana. -sentinta a fost in favoarea ... (vezi toată discuția)