avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestare executare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestare executare

buna ziua,
In februarie 2014 am fost condamnat de curtea de apel pitesti, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice , la 1 an si 3 luni cu suspendare, 4 ani perioada supraveghere si interzicerea dreptului de a conduce , drept care initial la judecatorie nu fusese suspendat .
Consilierul de probatiune mi-a spus ca ar fii posibil sa -mi recapat permisul deschizand o actiune judecatoareasca prin care sa contest masura ridicarii dreptului de a conduce. V-as ruga sa-mi spuneti daca e posibil si daca din practica s-a mai facut asa ceva.
va multumesc.:)

Alte discuții în legătură

Drept penal - contestare drept de a conduce taramoiup taramoiup buna ziua, In februarie 2014 am fost condamnat de curtea de apel pitesti, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice , la 1 an si 3 luni cu ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou permis Gughii93 Gughii93 Buna seara, Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra: Am fost judecat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si am fost condamnat la 1 an de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost judecat astăzi pentru conducere sub influența ... Mili2525 Mili2525 Bună ziua, am fost judecat astăzi pentru conducere sub influența bauturilor alcoolice ,070 în aer expirat 2,14 în sânge, este prima abatere ,sa ... (vezi toată discuția)