avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obtinerea unui nou permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obtinerea unui nou permis

Buna seara,

Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra:
Am fost judecat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si am fost condamnat la 1 an de privare de libertate si in decizia curtii de apel scrie interzicerea drepturilor pe o perioada de 3 ani. (Adica sa nu dau de permis pe o durata de 3 ani). Pedeapsa am executat-o deja....nu se poate face nimic pentru a-mi recapata macar dreptul de a da de permis??
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:04, 14 Ianuarie 2016
Buna seara,
Aveti dreptul sa dati examen la un an de la executarea pedepsei principale si nu a drepturilor suspendate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost anulat permisul și am executat o pedeapsă în regim privativ de libertate. când îl pot redobândi? Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)
Intrebare Alerg Alerg Bună ziua, am avut un accident rutier la jumătatea anului 2015, fiind în stare de ebrietate. Au fost patru capete de acuzare: ucidere din culpa, vătămare ... (vezi toată discuția)
Contestare executare taramoiup taramoiup buna ziua, In februarie 2014 am fost condamnat de curtea de apel pitesti, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice , la 1 an si 3 luni cu ... (vezi toată discuția)