avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Coplatitor la BRD, refuz acordare card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Coplatitor la BRD, refuz acordare card credit

Am indeplinit formalitamile pentru a deschide un card de credit Wizzair la Bancpost si am fost instiintat ca nu mi se poate acorda urmare a consultarii Biroului de Credite..unde apar coplatitor al unei persoane ce are restanta la plata o luna ; am luat legatura cu persoana respective pe care am girat-o si a achitat la zi restanta, intrebarea mea este daca la o noua solicitare de acordare a unui card de credit la aceeasi banca, se are in vedere ca datoria a fost achitata, sau se are in vedere ca cel pe care l-am girat este o persoana care luna de luna intarzie (nu mai mult de o luna ) la plata ??
Cel mai recent răspuns: viorel_georgescu53 , utilizator 13:10, 7 Aprilie 2014
Din pacate in Biroul de Credit va ramane inregistrata intarzierea timp de 4 ani de la ultima actualizare. De regula se raporteaza si inregistreaza intârzierile la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice. Informatiile din Biroul de Credit sunt informative si nu reprezinta o conditie in sine pentru acordarea sau nu a unui credit. Incercati si la alte banci, si faceti dovada ca restantele sunt achitate. Sunt banci care au o pozitie mai relaxata in privinta creditarii.

multumesc frumos , ce variante ar fi sa pot iesi din calitatea de girant ?? ar fi agreata de banca cerea titularului de credit de a inlocui actualul girant (eu ) cu un altul ??faptul ca nu pot obtine acest card de credit WIZZAIR cu care sa imi pot cumpara bilete de avion la tarife promotionale fiind membru "club expres wizzair " ma face sa pierd cca 50 euro la fiecare achizitie , in acest sens , avand aceste "necazuri " prin neplata la timp a ratelor care sant si mici (cc 300 lei/lunar )ma gandesc sa ma adresez judecatoriei de domiciliu pt a se stabili reau credinta a imprumutantului care are si pensie si venituri din alte activitati declarate .Am vreo o sansa sa scap cumva de aceasta problema ??inca o data multumii si va doresc o zi buna
Depinde de banca. Sunt unele cu care nu ai ce discuta altele sunt deschise la solicitarile clientilor. In principiu se poate schimba girantul cu conditia sa se gaseasca o persoana care sa accepte calitatea de girant si sa aiba veniturile necesare pentru a gira. Procesul implica si ceva costuri pe care trebuie sa le suporte cineva. Puteti incerca si la BCR sa obtineti cardul Wizz.
multumesc, santeti f. amabil, la BCR am cardul WIZZair dar, de anul trecut nu mai colaboreaza cu BCR ci cu Bancpost si de aceea preocuparea mea..de a face un card la Bancpost..la BCR il am pe cel vechi, tocmai mi-am consumat punctele accumulate achizitionand bilete pt. PISA , dar am gasit o oferta buna pt. iunie MAlta si doream sa am un card WIZ sa pot acumula in continuare ouncte (care se convertesc in lei si se achita c/v altor servicii etc...) este vorba de BRD pt schimbare girant ...o zi buna va doresc si multa sanatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmposibilitatea de a mai achita creditul la banca angelicamihaela angelicamihaela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sunt somera din Dec 2015 si am un credit la banca din 2011si un descoperit de card de salariu ... (vezi toată discuția)
Problema plata automat banca transilvania dorin151287 dorin151287 Buna seara, Detin actualmente 2 carduri Star BT - unul original Banca Transilvania, celalalt primit in urma fuziunii Bancpost cu BT ca urmare a faptului ca ... (vezi toată discuția)
Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)