buna ziua
am o nelamurire si as dori sa ma indrumati in vreun fel
de curand mi-a decedat bunicul,l-am ingropat dupa datina crestina am platit toate taxele ce erau de platit toate bune dupa care la 2 saptamani de la inhumare m-am trezit cu somatie ca trebuie sa ma prezint la primaria sa semnez si sa imi fie inmanat CONTRACT DE CONCESIONARE PE MORMANT pentru urmatorii 7 ani
spunetimi si mie va rog cat de legal se comporta primaria in contextul in care pentru acel cimitir anual mai sunt inca 2 sau 3 taxe platite taxa de intretinere a cimitirului,plata locului de veci pe nustiu cati ani asta in momentul in care inhumezi pe raposatul si numai stiu exact ce taxa
multumesc anticipat astept un raspuns in acest caz in sensul cum pot evita incheierea acestui contract de concesionare
Trebuie sa aveti un act de concesiune pe acel loc de veci, altfel municipalitatea care este proprietarul, poate sa va faca probleme.....da nu detineti legal.
In ceea ce priveste taxele fiecare municipalitate isi stabileste singura taxele.
exista chitante de ani de zile prin care s-a platit acel loc de veci chiar in avans acum primaria ne mai baga pe gat o taxa/contract de concesionare
eu totusi am cerut baza legala daca exista
Regulamentul cimitirelor care apartin de Primarii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cesiune loc de veci
dubick
La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)