avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Se poate obtine finantare nerambursabila pentru un ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Se poate obtine finantare nerambursabila pentru un after school?

Buna ziua,

Doresc sa infiintez un SRL-D pentru deschiderea unui after school. Se poate obtine finantare nerambursabila pentru acest lucru? Ma refer la programul TINERI DEBUTATI al AIPPIMM.

Pot sa fac eu planul de afaceri sau trebuie sa apelez la un consultant pentru a avea succes?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
mariaral, utilizator
Programul pentru tineri este activ, deci puteti demara activitatea.
Nu este obligatoriu sa contractati un consultant, puteti face si dvs planul de afaceri.
V-ar putea fi folositoare informatii privitoare la Programul RO10 "Copii si tineri aflati in situatii de risc si initiative locale si regionale pentru reducerea inegalitatilor nationale si pentru promovarea incluziunii sociale" (CORAI), derulat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) si finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia, prin Granturile SEE 2009-2014. Va invitam sa consultati pagina web a Programului CORAI www.granturi-corai.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile disponibile pentru 2014 cornelteusdea cornelteusdea Buna ziua, Ce exercitii financiare mai exista cu fonduri nerambursabile disponibile pentru acest an si care este calendarul lor. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
A fost lansatã pagina web dedicatã granturilor see & norvegiene! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Fondurilor Europene a lansat pagina oficială a granturilor SEE & norvegiene, www.eeagrants.ro, concepută ca un instrument de informare despre ... (vezi toată discuția)
Al doilea apel al fondului ong este deschis Daniela Bolog Daniela Bolog Programul Fondul ONG este deschis pentru primirea cererilor de finantare. Este cel de-al doilea apel de proiecte al programului, primul fiind lansat in vara ... (vezi toată discuția)