avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Al doilea apel al Fondului ONG este deschis
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Al doilea apel al Fondului ONG este deschis

Programul Fondul ONG este deschis pentru primirea cererilor de finantare. Este cel de-al doilea apel de proiecte al programului, primul fiind lansat in vara anului 2013.
Aproximativ 9.7 milioane de euro sunt disponibili pentru finantarea proiectelor organizatiilor neguvernamentale, din domenii precum: cetatenie activa, incluziune sociala, apararea drepturilor omului, protectia mediului si nu numai. Programul pastreaza aceeasi structura, formata din cinci componente, ca si in primul apel. Mai multe informatii despre tematici, eligibilitate si termene limita se gasesc mai jos.
1. Implicare -
2. Justitie sociala
3. Dezvoltare durabila -
4. Servicii sociale si de baza -
5. Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor. Retele si coalitii -

Programul Fondul ONG este parte a granturilor Spatiului Economic European 2009 - 2014 si sprijina reducerea decalajelor sociale si economice dintre Romania si statele donatoare Norvegia, Islanda si Liechtenstein.


Sursa: Fondul ONG in Romania
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Se poate obtine finantare nerambursabila pentru un after school? mariaral mariaral Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL-D pentru deschiderea unui after school. Se poate obtine finantare nerambursabila pentru acest lucru? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Fondul pentru relatii bilaterale - apel pentru cereri de finantare nr. 1/2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza primul Apel pentru Cereri de finantare din cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale. Ca parte ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile disponibile pentru 2014 cornelteusdea cornelteusdea Buna ziua, Ce exercitii financiare mai exista cu fonduri nerambursabile disponibile pentru acest an si care este calendarul lor. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)