avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate fi tatal decazut din drepturi?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate fi tatal decazut din drepturi?

Buna ziua.un sfat daca se poate...as dori sa stiu daca poate fii decazut fostul sot din drepturile parintesti daca nu plateste pensia alimentara avand in vedere ca a mai most chemat in instana o data si ia fost adus la cunostinta sa asi achite inclusiv restantele.Tin sa mentionez ca,custodia este comuna cu domiciliu sabilit la mine...rog daca se poate un sfat si ce pasi ar trebuii urmati.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:50, 7 Aprilie 2014
A fi decazut din drepturile parintesti e mai dificil si nu e suficienta neplata pensiei de intretinere. Insa, puteti solicita instantei custodia exclusiva, pentru inceput.
Contactati un avocat din zona unde se va judeca procesul, sa ii povestiti in amanunt cum stau lucrurile si el va va sfatui ce aveti de facut pentru a avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia incredintata bunicilor dupa decesul mamei divortate RaalManitiu RaalManitiu Buna Ziua, Solicit sfatul Dumeavoastra in urmatoare problema. Sunt mama divortata a 2-a minore. Dupa divort copiii mi-au fost incredintati iar tatal are ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt divorțată și custodia copilului e comuna. dar ... Doinadoina85 Doinadoina85 Bună seara, sunt divorța și custodia copilului e comuna. Dar am discutat cu fostul și este de acord sa îmi lase custodie totala mie. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva bianca76 bianca76 buna ziua, Iata pe scurt povestea mea: am 37 ani,am fost casatorita 13 ani si in urma neintelegerilor am divortat in mai2013,la notar,de comun acord si...din ... (vezi toată discuția)