avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare de teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare de teren

Buna seara! Am vandut un teren , parcelat de mama la doi proprietari. Acum pe titlu de proprietate mi au mai ramas 5,5 ari in acel loc, desi ambii proprietari sustin ca au suprafata corecta (asa reiese si de la registrul agriicol din primarie).Si ambii au intabulat terenurile.Cum pot sa recuperez terenul de 5,5 ari ?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:59, 6 Aprilie 2014
Faceti o documentatie cadastrala si trasati punctele caracteristice in teren, delimitand astfel toate loturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)
Teren intabulat în suprafata eronată, făra știrea proprietarului Ioanaa2007 Ioanaa2007 Bună ziua! Mama a vandut prin chitante de mână în 1992, la 5 persoane, o suprafata de 10000 mp dintr-un lot de 12200 mp, teren intravilan arabil, conform ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)