avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ce este Vat?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ce este Vat?

Buna ziua!
As vrea sa incep o colaborare cu o firma din Olanda si la inregistrare imi cere Vat Number.Nu stiu ce inseamna de asta apelez la dumneavoastra.Va multumesc ! Precizez ca firma mea este un Srl-D.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:06, 6 Aprilie 2014
VAT ul este TVA.
Si la comert intraeuropean cum se procedeaza.....eu platesc tva din tare din care cumpar produsul si apoi eu adaug Tva nostru la produs?
Trebuie sa va inscrieti in Registrul operatorilor intracomunitari. Vorbiti cu contabilul dvs, el va va da toate informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit tva mik_zoltan mik_zoltan Sunt PFA cu norma de venit. Venitul meu vine in proportie de 100% din strainatate prin transfer bancar. (tara UE) Am inteles ca daca depasesc cota de norma ... (vezi toată discuția)
Pfa traducător firilacroco firilacroco Bună ziua, Intenționez să lucrez ca liber-profesionist în domeniul traducerilor, fiind în discuții cu o firmă pentru o colaborare. Problema este că ... (vezi toată discuția)
Firma neplatitoare de tva doreste sa faca achizitie intracomunitara geanina_free geanina_free Buna ziua, Am un SRL neplatitor de tva si as dori sa aduc niste produse dintr-o tara UE pe care furnizorul mi le da la pretul de vanzare + TVA - ul aferent ... (vezi toată discuția)