avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cu amanuntul si cu ridicata in acelasi magazin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cu amanuntul si cu ridicata in acelasi magazin

Buna seara,

Am o problema. Pe viitorul magazin online voi vinde si cu amanuntul (catre clientul final), si cu ridicata (catre magazine care la randul lor vand mai departe). De asemenea, voi vinde cu ridicata si la diverse magazine in UE. Ce rezolvare vedeti avand in vedere ca va exista o singura societate comerciala?
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 00:58, 7 Aprilie 2014
gestiuni separate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta vs bon fiscal ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca mai nou o societate este obligata sa emita bon fiscal catre o alta societate....? Eu nu stiu de asa ceva, poate stie ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la vanzare cu ridicata adrycrys adrycrys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o mica problema: suntem societate comerciala cu vanzarea cu ridicata (nu cu amanuntul) si dorim sa vindem si persoanelor ... (vezi toată discuția)
Cum se ține gestiunea unui magazin de papetărie care vinde atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice? mi s-a spus că trebuie să am două gestiuni paulica_67 paulica_67 Am un magazin de papetarie.marfa o vand clientilor numerar, cu bon de casa, iar unor firme o vand cu factura ,pe care o platesc ulterior la trezorerie sau ... (vezi toată discuția)