avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cutie postala sparta, lacate furate de 5 ori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cutie postala sparta, lacate furate de 5 ori

Am si eu o problema, de cateva luni cutia postala este sparta, 5 lacate au fost furate.Am vb cu administratora blocului, dar nu are ce sa faca nu tine de ea.Raspunsul ei a fost ca este cineva care are ceva cu mine.Nu este adevarat, eu stau in acel bloc de 3 ani si 4 luni, nu am avut nimic cu nimeni, nu m-am certat cu nimeni.In fiecare seara in scara blocului sunt tot felul de derbedei, cine le deschide usa, nu se stie.
Ce as putea face??????Sunt cam disperata, in cutia postala primesc facturi si altele.Ultimul lacat a fost furat in acest week-end, pe data de 04.04.2014 lacatul era, pe data de 06.04.2014 nu mai era.In acest week-end noi nu am fopst in Bucuresti, si cand ne-am intors nu mai era lacatul, cutia goala.
Va rog frumos sa imi dati un sfat, unde m-as putea adresa
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:39, 7 Aprilie 2014
Camere video pe holul unde sunt amplasate cutiile postale, este mai scump dar alta varianta nu cred sa aveti, nici politia nu cred ca se poate implica.
In fiecare seara in scara blocului sunt tot felul de derbedei, cine le deschide usa, nu se stie.

Pana ce,asociatia de proprietari se hotaraste daca se impune instalarea de sistem de supraveghere,aplicati la avizieul scarii ,sau chiar pe usa de acces in scara anunt prin care solicitati inchiderea usii
Concomitent solicitati proprietarilor de pe scara sa nu mai permita accesul in imobil a persoanelor straine
Apelati la politie si solicitati ajutorul. Aratati ca seara se aduna persoane necunoscute pe casa scarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalarea unei cutii postale in scara de bloc pf_raul pf_raul buna ziua as dori sa stiu daca pot sa imi schimb cutia postala din scara blocului fara sa am acordul asociatiei deoarece in ultima perioada cineva imi tot ... (vezi toată discuția)
Reclame in usa acces apartament EugeniaG EugeniaG Buna ziua Ne confruntam cu urmatoarea problema: o multime de furnizori, firme, isi fac reclama atarnand in clantele usilor, ori bagand in deschizatura usii, ... (vezi toată discuția)
Pe 07.07.2022 un vecin mi-a postat public cuponul de pensie la ... Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Pe 07.07.2022 Un vecin mi-a postat public cuponul de pensie la avizier. Bună ziua, De curând poștașul de pe zonă a intrat in concediu, celălalt care ... (vezi toată discuția)