Am si eu o problema, de cateva luni cutia postala este sparta, 5 lacate au fost furate.Am vb cu administratora blocului, dar nu are ce sa faca nu tine de ea.Raspunsul ei a fost ca este cineva care are ceva cu mine.Nu este adevarat, eu stau in acel bloc de 3 ani si 4 luni, nu am avut nimic cu nimeni, nu m-am certat cu nimeni.In fiecare seara in scara blocului sunt tot felul de derbedei, cine le deschide usa, nu se stie.
Ce as putea face??????Sunt cam disperata, in cutia postala primesc facturi si altele.Ultimul lacat a fost furat in acest week-end, pe data de 04.04.2014 lacatul era, pe data de 06.04.2014 nu mai era.In acest week-end noi nu am fopst in Bucuresti, si cand ne-am intors nu mai era lacatul, cutia goala.
Va rog frumos sa imi dati un sfat, unde m-as putea adresa
Multumesc
Camere video pe holul unde sunt amplasate cutiile postale, este mai scump dar alta varianta nu cred sa aveti, nici politia nu cred ca se poate implica.
In fiecare seara in scara blocului sunt tot felul de derbedei, cine le deschide usa, nu se stie.
Pana ce,asociatia de proprietari se hotaraste daca se impune instalarea de sistem de supraveghere,aplicati la avizieul scarii ,sau chiar pe usa de acces in scara anunt prin care solicitati inchiderea usii
Concomitent solicitati proprietarilor de pe scara sa nu mai permita accesul in imobil a persoanelor straine