avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exceptie de nelegalitate a unui act administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exceptie de nelegalitate a unui act administrativ

Cum se procedeaza in fata instantei pentru a ridica o exceptie de nelegalitate a unui act admnistrativ in vederea eliberari unei autorizatii pina la judecarea definitiva a fondului.Mentionez ca ma judec pe vechiul cod si eu trebuie sa functionez pina se termina litigiul.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters43393 , utilizator 11:53, 7 Aprilie 2014
Se procedeaza ca si in cazul tuturor celorlalte execeptii. Invocata si motivata in fapt si in drept. Succes!
Multumesc mult, aceste aspecte imi erau cunoscute ,ideia era cum se procedeaza mai exact, oricum multumesc inca odata.:((
Invocarea exceptiei de nelegalitate va suspenda judecata fondului, dosarul fiind inaintat spre solutionare tribunalului, instanta competenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie de nelegalitate act administrativ leusan leusan Contestatorul poate invoca exceptia de nelegalitate a actului administrativ pe care il contesta,la primul termen? Poate cere contestatotorul judecarea in ... (vezi toată discuția)
Invocarea exceptiei de nelegalitate dariedanut dariedanut In cadrul unui proces civil aflat pe rol, se poate invoca exceptia de nelegalitate a unei hotarari de consiliu local? (vezi toată discuția)
Se poate invoca eceptia inadmisibilitatii impotriva exceptii de nelegalitate introdusa impotriva unui act administrativ? glo glo reclamanta a invocat in cadrul unui proces exceptia de nelegalitate a doua dispozitii emise de primar. In baza unei dispozitii , am primit drepturi ... (vezi toată discuția)