avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordin de plata ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordin de plata ANAF

Am o rugaminte: daca poate cineva sa ma ajute sa complectez un OP catre ANAF, reprezentand o retinere din salar a unui angajat in urma unei adrese de poprire de la ANAF. Ce date tb sa complectez in partea de jos: la beneficiar, cod de identificare fiscala, nr. de evidenta a platii.
Cel mai recent răspuns: puicuta , utilizator 12:48, 7 Aprilie 2014
Completati doar codul iban al trezoreriei la care faceti plata si explicatia. Celelalte informatii nu e necesar sa le completati pentru beneficiar.
Dar la codul de identificare fiscala apare CUI firmei, sa il inlocuiesc cu CNP celui de la care am facut retinerea? Si la beneficiar sa trec ,,Bugetul de stat"?
La platitor treceti datele firmei la care persoana in cauza e angajata. La explicatiile de la beneficiar treceti ce reprezinta plata respectiva.
si sa las la codul de identificare de la beneficiar CUI firmei sau CNP lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de completare a ordinului de plata a contributiilor sociale de la 1 iulie 2012 pentru pfa, ii, if si pf  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Formatul electronic al formularului \"Ordin de plata pentru Trezoreria Statului\" (OPT) se genereaza prin folosirea programului de asistenta pus la ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)
Probleme la banca cu plata impozitului pe venit pfa 4Andreea 4Andreea Vreau sa va intreb daca ati avut aceasta problema si cum ati rezolvat-o. Am fost la Banca pentru a plati impozitul pe venit pentru PFA. Conform cerintelor ... (vezi toată discuția)