avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP

In cat timp de la emiterea Titlului de despagubire se emit Titlurile de plata de catre ANRP.Eu mai trebuie sa solicit ceva sau ANRP emite titlul si transmite la MF?
Cel mai recent răspuns: stefaniulian , utilizator 21:05, 12 Aprilie 2014
Pe care Lege ati primit titlul de despagubire ? Intrati pe pagina ANRP si acolo alegeti legea de care beneficiati si aveti si comunicatele de presa ale ANRP plus o pagina de relatii cu ei .. deci informatia va fi cea mai de la sursa... succes...
pe legea 10

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere solutionare leg 10 - anrp dumitru2000 dumitru2000 chiar daca s-a mai dezbatut problema - sau cel putin una asemanatoare - va supun atentiei urmatoarea situatie: - Avem o dispozitie a primarului prin care ... (vezi toată discuția)
Mostenire conform legii 290 pe 2003 - intrebare osebited osebited Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu legea 290 pe 2003. E un caz in care exista 5 mostenitori care urmeaza sa primeasca o compensatie baneasca pentru un ... (vezi toată discuția)
Despagubiri prin fond propietatea tulvanzina tulvanzina Dupa emiterea deciziei de despagubire pe legea 10,de la ANRP,am optat pt conversia in actiuni FP deoarece s-au sistat plata in bani.Acum ca Fondul s-a listat ... (vezi toată discuția)