avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Biroul de credite
Discuție deschisă în Executare silită

Biroul de credite

Buna ziua!
Am luat o rata de 7000 de lei aproape acum un an de la OTP BANK cu o durata de rambursare de 5 ani. Acum doua luni firma la care am lucrat s-a desfiintat si am devenit somer. Dupa trei saptamani/o luna o alta firma ne-a preluat pe noi toti. Datorita faptului acestui "transfer" am intirziat la plata creditului cu o restanta de peste 60 de zile insumand aproape 500 lei (cu tot cu rata lunii aceasta). Am vrut sa fac o cerere de refinantare la o alta banca, dar Biroul de Credite m-a declarat ca RISC MAXIM. Intrebarea mea este ca pot sa apelez la banca cu o cerere de stergere din baza de date a Biroului de Credite bazand pe aceste fapte?
Mutumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2014
yume21, utilizator
Cel mai recent răspuns: yume21 , utilizator 10:09, 15 Aprilie 2014
Nimeni si nimic nu va impiedica sa incercati. Ramane doar ca banca sa fie receptiva la solicitarea dv. ;)
Multumesc. Si ce credeti, am ceva sanse? Bineinteles numai dupa ce am achitat restanta.
Buna ziua. As vrea sa fac un overdraft la BRD. Intrebarea mea ar fi ca Overdraft-ul este comunicat Biroului de Credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft ciurliburli ciurliburli beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala? Butterfly33 Butterfly33 Buna seara! Am o problema si mi-ar prinde bine ceva sfaturi. Prin 2014 am luat cateva electrocasnice de la Flanco in rate prin Cetelem, in valoare de 4500 de ... (vezi toată discuția)