avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. In 2010 am facut un credit la BRD, nu am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. In 2010 am facut un credit la BRD, nu am achitat ratele ...

Buna ziua. In 2010 am facut un credit la BRD, nu am achitat ratele la timp, atunci scazandu-mi salariul din cauza crizei economice, creditul a fost preluat de o firma de recuperatori,in 2016 am achitat creditul integral. In februarie 2025 am incercat sa fac o refinantare cu un credit ipotecar la BRD pentru un credit prima casa obtinut in 2017 la cec bank, de la BRD mi s-a spus ca nu-mi pot acorda niciun credit niciodata ca sunt in baza lor de date cu creditul din 2010 cu vanzare de creante. Este legal? Ce as putea face sa se stearga aceste infirmatii din bza de date a BRD. Este vreo legislatie in acest sens, poate legea privind GDPR? Astept raspunsul dvs. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Janaina , utilizator 13:06, 20 Februarie 2025
Buna ziua

Puteti incerca sa cereti stergerea din baza lor de date si vedeti ce raspuns primiti. Daca nu sunteti multumit, puteti depune o petitie la ANSPDCP ([ link extern ] )
Multumesc pentru raspuns, momentan astept un raspuns scris din partea BRD. Mi s-a comunicat telefonic ca nu se sterge niciodata aceasta informatie din baza de date a bancii.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Puteti incerca sa cereti stergerea din baza lor de date si vedeti ce raspuns primiti. Daca nu sunteti multumit, puteti depune o petitie la ANSPDCP ([ link extern ] )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar la casa mea brd doar_dana doar_dana Incerc de 3 luni de zile sa iau un credit ipotecar de la BRD. Am gasit un vanzator, am dus actele cerute de banca, dar astept de 3 saptamani un raspuns de la ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite yume21 yume21 Buna ziua! Am luat o rata de 7000 de lei aproape acum un an de la OTP BANK cu o durata de rambursare de 5 ani. Acum doua luni firma la care am lucrat s-a ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din ... NicușorEric NicușorEric Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din arhiva BRD? (vezi toată discuția)