avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar La casa mea BRD
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar La casa mea BRD

Incerc de 3 luni de zile sa iau un credit ipotecar de la BRD. Am gasit un vanzator, am dus actele cerute de banca, dar astept de 3 saptamani un raspuns de la juristii BRD. Locuinta pe care urmeaza sa o cumpar, a fost achizitionata de vanzator in anul 2007 prin credit de la Carpatica, iar acum 3 ani, vanzatorul a facut o refinantare la Transilvania. Juristul de la BRD, ii cere vanzatorului o copie a OP de acum 11 ani. Vanzatorul a facut o cerere la Patria Bank, cea care a preluat Carpatica, dar i s-a raspuns ca mai pastreaza doar OP de acum 10 ani in arhiva. Ce se poate face? Chiar nu pot lua creditul daca lipseste acest OP? In contractul de vanzare cumparare incheiat la notar este specificat modul in care s-a facut plata. Ce solutie exista? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 2010 am facut un credit la brd, nu am achitat ratele ... Janaina Janaina Buna ziua. In 2010 am facut un credit la BRD, nu am achitat ratele la timp, atunci scazandu-mi salariul din cauza crizei economice, creditul a fost preluat de ... (vezi toată discuția)
Eligibilitatte ,,prima casa,, mihalache70 mihalache70 Buna ziua, Urmaresc de ceva timp pe avocatnet.ro dezbaterea pe tema \"Prima casa\", pentru care va rog sa ma edificati in situatia mea: anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Demersuri cumparare garsoniera ipotecata lili95 lili95 Sper din suflet sa primesc un raspuns cat mai repede. Am gasit o garsoniera ipotecata.Garsoniera se vinde la 18 000 euro iar vanzatorul a facut un credit ... (vezi toată discuția)