avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatii financiare ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatii financiare ONG

Buna ziua,
Situatiile financiare ale unui ONG cu activitate ecobomica cuprinde si notele explicative? In OMFP 1969/2007 se mentioneaza de notele explicative, insa in Nota informativa de la bilant nu se specifixca de notele explicative.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:00, 8 Aprilie 2014
Veti completa notele explicative chiar daca aveti sau nu si venituri din activitati economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant ong-uri camicami camicami Buna voua, vreau sa va intreb daca bilantul ONG 2011 trebuie insotit de note explicative. In informarea ANAF referitoare la bilanturile ONG-urilor 2011 nu ... (vezi toată discuția)
Bilant ong, lung sau prescurtat? doichitahorescu doichitahorescu As dori sa-mi explice cineva care sunt conditiile in care un ONG depune bilant scurt sau lung. Am un ONG pentru care tin contabilitate. Numarul de membri este ... (vezi toată discuția)
Metoda de gestiune a finanțelor unui ong AlerimxD AlerimxD Bună ziua! Am câteva întrebări legate de contabilitatea unui viitor ONG. Actele vor fi gata în septembrie. 1. Ce metoda de gestiune a ... (vezi toată discuția)