avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu banca

Am 2 contracte la care consider ca mi s-a marit marja de dobanda in mod abuziv.Am reclamat la ANPC.Intrebare? Daca dau Banca in judecata ma poate obliga sa returnez creditul integral?Eu nu vreau decat sa platesc ratele asa cum le-am negociat la semnarea contractului .
Cel mai recent răspuns: mihaela.n , utilizator 15:59, 7 Septembrie 2009
Presupun ca de fapt intrebarea era daca, urmare a unui eventual proces, banca poate sa va oblige sa rambursati inainte de termen, tot creditul acordat.
Raspunsul este nu. In conditiile in care dumneavoastra va achitati la termen ratele scaente, Banca nu poate sa modifice in mod unilateral termenul de plata convenit prin contractul de imprumut.
am un credit de nevoi personale pe numele meu cu ipoteca apartament pe numele parintilor mei si as dori de comun acord cu parinti mei sa trecem apartamentul pe numele meu cum ar trebui procedat si daca se poate... in cazul in care apartamentul este inca ipotecat?
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2009
tutul cristian, utilizator
se poate face acest lucru doar cu acordul Bancii, concretizat printr-o adresa catre Cartea Funciara privind instrainarea imobilului. Imobilul fiind grevat de ipoteca in favoarea bancii fara acordul ei cei de la Cartea Funciara vor respinge cererea.
aveti grija insa la modalitatea de transmitere a dr de proprietate( donatie cu scutire de raport, vc). Si aceasta trebuie agreata de banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! cum pot cumpara apartament ce are 2 ipoteci? Corina_Creanga Corina_Creanga vreau sa cumpar un apartament , care are 2 ipoteci. cum trebuie sa procedez? proprietarul vrea sa facem un precontract cu suma unei ipoteci si intr-o luna ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare Scr3wBall Scr3wBall Sunt in tratative de cumparare a unui imobil nou. Imobilul respectiv este ipotecat de catre dezvoltator, fapt pentru care i s-a dat un avans pentru a scoate ... (vezi toată discuția)
Apartament sub sechestru. djbaryllas djbaryllas Daca un apartament a fost pus sub sechestru, din cauza neachitarii unor rate bancare, (desi nu sa garantat sau ipotecat cu acel apartament in momentul acodarii ... (vezi toată discuția)