avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contopire fapte furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contopire fapte furt

Buna ziua,

Sotul meu a fost condamnat in 2007 pentru furt , a primit pedeapsa 6 ani si i s- au dijuns din dosar alte 3 fapte care au ramas in verificari.
Anul trecut in legatura cu dijungerea a fost chemat la sectie sa faca unele declaratii.
Anul acesta l-a arestat pentru un nou furt.
Puteti sa mi spuneti daca beneficiaza de contopire? Am inteles ca poate sa si ia faptele dijunse si dupa aceia se face contopirea pedepselor, deoarece el a executat in acelasi dosar 6 ani.

Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:53, 8 Aprilie 2014
Nu sinteti foarte explicita in solicitarea dvs. insa insa chiar asa cum ati relatat cazul consider ca sotul poate beneficia de o contopire a tuturor pedepselor ce se vor aplica infractiunilor savirsite in trecut cu conditia sa existe o cerere in acest sens; ba mai mult fata de modificarile favorabile aduse acestei fapte prin Noul Cod Penal exista chiar si posibilitatea impacarii in prezent cu victima furtului cu conditia ca fapta sa nu se fi judecat definitiv.
Daca faptele sunt concurente il ajuta.
Ar fi bine sa aiba avocat ca sa nu isi ia fapte aiurea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea pedepsei Mincu66 Mincu66 În baza art.228 alin.1_art.229 alin 1 lit.b C .p. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C P P și art.43 alin. (5) C. P. Condamnă pe inculpatul.....la pedeapsă ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi ... Mincu66 Mincu66 Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi sa contopit pedeapsă cu o altă pedeapsă de 2 ani pe care o primisem înainte dar nu ... (vezi toată discuția)