avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fost administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fost administrator firma

In 2007 impreuna cu prietenul meu am infintat o firma. Din motive personale m-am retras din firma in iunie 2008, lasandu-l pe prietenul meu asociat unic. Mentionez ca firma a avut sediul social la mine in casa. Am hotarat ca acesta sa isi mute sediul in alta parte. Mentionez ca pt mutare sediu s-au intocmit actele la Registrul Comertului.
In septembrie 2008, fostul meu asociat a depus actele de incetare activitate.
Intrebarea mea este urmatoarea: eu mai sunt legata de aceasta firma?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:10, 30 Aprilie 2009
Daca ati cesionat partile sociale asociatului, nu.
Daca cesiunea de parti sociale s-a inregistrat si la registrul comertului, totul este in regula.Nu aveti nimic de-a face cu societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Sediu social srl Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Un s.r.l. cu asociat unic cesioneaza toate partile sociale pe care le detine. Se opereaza la Registrul comertului aceasta modificare. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Goran Carmen Goran Carmen Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot iesi din firma fiind asociat cu 50% procente? Am creditat firma, sediul social este in apartamentul meu. Pot sa ies ... (vezi toată discuția)