avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare carte de identitate, schimbare si permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare carte de identitate, schimbare si permis?

Buna ziua.
Ca urmare a schimbarii domiciuliului mi-am schimbat cartea de identitate. Detin un permis de conducere vechi, adica nu e european, care urmeaza sa-mi expire anul acesta in iulie.
As avea urmatoarele intrebari:
1. Este obligatoriu sa-mi schimb acum permisul sau pot sta pana in iulie cu permisul actual care urmeaza sa-mi expire?
2. Daca mi-l schimb acum, presupun ca va fi facut cel nou pe o perioda de 10 ani si nu pana la implinrea temneului celui vechi, nu ??
VA Multumesc!
Cel mai recent răspuns: otilia13 , utilizator 19:07, 8 Aprilie 2014
1) da, obligatoriu acum
2) da, pentru o noua perioada de 10 (5) ani.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

preschimbare permis de conducere Viorica Manu Viorica Manu Buna ziua, La schimbarea adresei in cartea de identitate este obligatoriu sa-mi preschim si permisul de conducere. Ordonata 195 / 2002 spune ca acest ... (vezi toată discuția)
Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)