Buna seara! In 2006 am facut un imprumut la o banca,cu valoarea imprumutului de 9000 RON. Am platit doar o singura rata si atat. Am fost trecut la biroul de credite,apoi la o firma de detectivi particulari si acum (in prezent) la o firma de recuperare creante. Ultima data cand am primit o scrisoare de la ei ( firma de recuperare) era prin 2008 si scria ca am de plata suma de 14000 RON. De atunci nu mai stiu nimic de ei. Contractul de imprumut este realizat pe vechea adresa,acum am alta adresa dar in acelasi cartier.si lucrez legal. Intrebarea mea este: este posibil ca cei de la firma de recuperare sa nu mai aibe legatura cu biroul de credite sau sa se rezilieze contractul? Va multumesc. P.S. nu am vrut sa dau numele firmelor ca sa nu fac reclama.
in final va vor gasi. asigurati-va pana atunci ca nu aveti bunuri sau conturi pe numele dvs. o sa puna poprire pe leafa dar cam greu sa-i recupereze in acest mod
Si cat la suta din salariu poate opri din salariu? Din net sau brut? Am minim pe economie de 850 RON si net de 606 RON cu tot cu bonuri de masa ( 20 bucati la 9.35 lei fiecare). Platesc intretinerea,enelul,cablu tv,credit la 2 telefoane,impozitul.
Si nu am nimic pe numele meu. Nici apartamentul,nici facturile. Nici un fel de bunuri. Imprumutul este realizat cu buletinul si atat. Fara garantii,fara nimic.
Daca se va ajunge candva la executarea dvs silita, daca veti fi somat de un executor, sa faceti contestatie la executare, invocand prescriptia.
Daca va contacteaza firma de recuperari, nu ii luati in seama, nu le raspundeti la scrisori, nu vb cu ei la tel.
Poprirea va fi de 1/3 din venitul net, in caz ca nu veti avea succes cu contestatia.
Probleme credit
mariusbidu74
Buna seara! Apelez la dvs. poate ma puteti indruma.
In anul 2006 am facut un credit BCR in valoare de 10000 euro, dar pentru o persoana cunoscuta. Timp de ... (vezi toată discuția)
Executare silita
s.sttefan
Buna ziua,
Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)