avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita URGENT
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita URGENT

Acum un an am facut un credit de 20.000ron de aprox 6luni nu am mai putut plati ratele, dosarul a ajuns la biroul de recuperari al bancii(nu la o firma de recuperare) persoana care se ocupa de dosarul meu in vederea recuperarii datoriei nu vrea sa auda de rate mai mici de 2000ron in conditiile in care eu castig 1400ron/luna, ce pot face..nu am nimic pe numele meu stiu ca singura varianta este cu poprirea pe salariu 1. daca am 1800ron net si 1400 brut la cat sa ma astept sa imi fie oprit stiu ca 1/3 din salariu pt ca este singurul credit 2. dupa cat timp se poate face poprirea pe salariu? 3. dupa cat timp voi mai putea trece vre-un bun mobil sau imobil pe numele meu fara a sta cu frica ? 4. se pot lega de bunurile din casa(electrocasnice, mobila etc)? 5. se pot lega de bunurile mobile si imobile ale parintilor ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:14, 25 Mai 2012
1) poate invers.. 1800 brut si 1400 net. Vi se pune poprire pe 1/3 din net.
2) dupa ce executorul primeste incuviintare de executare silita /destul de repede dupa ce banca se hotaraste sa va execute silit
3) dupa ce achitati toata datoria
4) da, ar putea, dar pt ca nu valoreaza mare lucru si e discutabil ale cui sunt, nu vor face asta
5 ) daca nu v-au girat, nu sunt parte in contract, nu raspund parintii pt datoriile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca alphinista alphinista am un card de credit carfourr am primit 1400ron pe el am ramas fara servici si nu am mai putut plati rata minima lunara de 99ron.acum cei de la brd au trimis ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Executare silita venituri sotie. yamada yamada In urma cu cativa ani am accesat un credit imobiliar pentru cumpararea unui apartament in care mi s-a pus ipoteca pe acel apartament. La momentul respectiv nu ... (vezi toată discuția)