avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

am un card de credit carfourr am primit 1400ron pe el am ramas fara servici si nu am mai putut plati rata minima lunara de 99ron.acum cei de la brd au trimis dosarul meu unei firme de recuperari si acestia mi-au trimis instiintare ca ma dau in judecata si vor obtine suma din vanzarea bunurilor imobile etc nu am girat cu casa,am locuinta pe numele meu.pot ramane fara casa?
sa va dea in judecata. preferabil e sa va luptati cu ei in instanta.
Daca in urma actiunii in instanta pierdeti procesul Hotararea judecatoreasca poate fi pusa in executate silita si recuperarea datorie se poate face chiar prin vanzarea bunurilor imobile. Sigur ca o suma de 1400 ron este o suma mica care nu justifica punerea in vanzare a locuintei, pot fi vandute la licitatie alte bunuri gen televizor, mobila etc.
Da, firma de recuperari creante poate sa va execute silit si in privinta bunurilor imobile. Avand in vedere ca dumneavoastra nu mai aveti un venit salarial, atunci se va indrepta spre ce bunuri aveti fie ele mobile sau imobile. Luati legatura cu firma de recuperari creante si cereti o amanare sau un nou grafic de rambursare.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita urgent b13srp b13srp Acum un an am facut un credit de 20.000ron de aprox 6luni nu am mai putut plati ratele, dosarul a ajuns la biroul de recuperari al bancii(nu la o firma de ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat silit de catre o firma de recuperari creante ? supersudsrl supersudsrl Am luat un credit de nevoi personale de la banca in 2008 pentru care am semnat eu si sotia. Acum datorita problemelor financiare personale nu am mai reusit sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile byanca19 byanca19 Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)