avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentarã
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentarã

Bună ziua,
Dacă copilul a făcut 18 ani și pensia alimentară a fost sistată de către Casa de Pensii (cel care o plătea este pensionar pe caz de boală) cu mențiunea că, copilul în decursul unor ani a fost plecat din țară, iar studiile de acolo nu i-au echivalat aici, acum fiind în clasa a XI-a, această pensie trebuie plătită în continuare din proprie inițiativă sau se așteaptă o hotărâre judecătorească?Menționez că perioada cât a fost plecat, plătitorul nu a cunoscut acest lucru .
Cel mai recent răspuns: edyzaharia , utilizator 17:54, 10 Aprilie 2014
Vă mulțumesc frumos pentru aceste precizări, mi-au fost de mare ajutor !
O zi bună și să aveți spor în activitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara raptor71 raptor71 In urma divortului din 2006 ,cei doi copii,minori la acea vreme au fost incredintati mamei iar eu sa le platesc pensia alimentara.Acum toti se afla in alta ... (vezi toată discuția)
Prelungire pensie intretinere peste varsta de 18 ani ankka2006 ankka2006 Buna dimineata! Am nevoie de urmatoarea informatie de la dumneavoastra...Baiatul meu implineste anul acesta 18 ani, si este inca elev . Deoarece beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Proces paternitate flori_68 flori_68 Am fost casatorita timp de 8 ani, din aceasta casatorie rezultand doi copii. Fostul sot a platit pensie alimentara pentru ei pana la 18 ani ai fiecaruia. Cel ... (vezi toată discuția)