avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contraventie, contestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contraventie, contestatie

Buna ziua,
Sotul meu este asociat unic al unei societati comerciale care isi are sediul social in sectorul 3 si punctul de lucru la metrou, sector 4. Din anul 2009 platim acordul de functionare la sector 3 iar anul trecut am intarziat prelungirea lui. am fost pe data de 17 februarie si mi s-a intocmit proces verbal de contraventie cu o amenda de plata de 1000 de lei. Ulterior primim o adresa de la sector 3, semnalandu-ne ca nu avem dosarul complet pentru prelungirea acordului de functionare si someaza sa aducem de la ONRC ''certificatul constatator, pentru punctul de lucru, privind actualizarea obiectivului de activitate conform Clasificarii activitatii din economia nationala-CAEN Rev. 2.''
Ne-am conformat, iar pe data de 7-8 martie ONRC elibereaza certificatul din care reiese ca punctul de lucru este in sector 4.
Merg la sector 3, depun certificatul si pentru ca nu observa, le atrag atentia ca scrie ca punctul de lucru este in sectorul 4. Mi se aduce la cunostinta ca ONRC a gresit si sa astept raspuns acasa pana vor primi raspuns la adresele ce le vor trimite la ONRC si la serviciul cadastru si fond funciar din cadrul primariei sector 3.
Am asteptat pana pe 7 aprilie si daca nu am primit nici un raspuns, am fost acolo, dar negasind sefa departamentului am fost a doua zi, pe 8 aprilie, cand mi s-a adus la cunostinta printr-o adresa pentru care am semnat de primire, ca acordul de functionare pe care eu il solicitasem, prelungirea, nu se poate face la sector 3, pentru ca apartine punctul de lucru de sector 4.
Nemultumirea, nedumerirea mea este ca eu, pana la urma de buna credinta chiar daca am intarziat prelungirea acordului, am ramas cu amenda pentru care aveam dreptul sa fac contestatie in 15 zile.
Intrebarea mea este, daca am vreo sansa sa anulez acest PV.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: paydar45 , utilizator 14:48, 24 Martie 2015
Bună ziua,
Răspunsul este negativ.
Ok! Dar daca intre timp au controlat si ceilalti agenti comerciali care deja au de 2 ani sau mai mult, acordul expirat si nu au primit nici o amenda, cum trebuie sa tratez situatia? Acum am declarat apel!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Închiriere spatiu Tohanean Tohanean Dorim sa închiriem un spatiu pentru deschiderea unei florarii, in momentul de fata in acel spatiu functionea tot o florărie. Dar spatiul nu este încă in ... (vezi toată discuția)