avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prenatalul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prenatalul

As vrea sa stiu daca se poate : pe data de 1 mai o sa intru pe prenatal avand 7 luni de sarcina si la firma unde sunt angajata sunt unele probleme si daca firma ar da faliment pe mine m-ar afecta cu prenatalul si maternitatea??:-/
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 21:29, 29 Aprilie 2009
Nu, daca societatea da faliment veti beneficia de somaj si somajul este perioada asimilata stagiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru crestere copil maria_pop maria_pop buna ziua.am o intrebare,sunt insarcinata in 27 sapt,iar firma la care lucrez intra in faliment iar in concediu prenatal nu pot sa intru numai din 15 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului dupa somaj dana rod dana rod Buna ziua. Am tot citit ce implica concediul de crestere copil si am totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog. De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)
Doresc concediul prenatal dar angajatorul se afla in procedura de faliment catalinatoader2003 catalinatoader2003 Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 de saptamani si doresc sa intru cat mai curand in concediu pre-natal. Angajatorul se afla in acest moment [b]in procedura ... (vezi toată discuția)