avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RCA pe proprietar de masina fara carnet de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RCA pe proprietar de masina fara carnet de conducere

buna ziua . va rog frumos sa-mi spuneti pot sa fac RCA pe numele meu daca nu am carnet de conducere .fiul este tanar si RCA-ul este f mare ?. .iar eu daca nu am carnet de conducere RCA-ul va fi mai mic , sau se va tine cont tocmai de faptul ca nu posed carnet deci implicit nu am experienta ?va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
pasalegaviorela, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:25, 9 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc . dar daca tatal cumpara masina deci va fi in talon , dar nu poseda carnet , asiguratorul va fixa RCA mai mare pt ca nu are carnet deci nu are experienta ?
Nu are importanta daca proprietarul nu detine permis de conducere.

La intocmirea asigurarii se prezinta certificatul de inmatriculare si CI a proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare auto lastrovi lastrovi Buna ziua! Vreau sa cumpar o masina din alta tara. As vrea sa il trec proprietar pe fiul meu care este minor. Intrebarea si dilema pe care o am este ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri proprietar masina BX BX 1. Daca un sot are carnet auto si unul nu, se poate inmatricula o masina pe numele celuli care nu are si sa o foloseasca cel care are ? 2. Daca da, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Rca pe alt nume Vlad-P Vlad-P Buna seara, aceasta problema este una destul de comuna in randul tinerilor si as vrea sa gasesc o rezolvare cat de cat convenabila. Este vorba despre polita ... (vezi toată discuția)