avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Caut avocat in Cluj-Napoca
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Caut avocat in Cluj-Napoca

Va rog sa ma ajutati cu o recomandare pentru un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces de recuperarea a accizei auto, achitata in urma achizitionarii unei masini cu motor cu capacitate cilindrica peste 3.000 cmc.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Delia19 , utilizator 20:00, 17 Aprilie 2014
Puteti studia tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana din localitatea dv ,puteti sa contactati prin mesagerie privata
Mai aveti varianta sa solicitati baroului local de avocati
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
A accizei auto sau a taxei auto (de poluare ) ?
Recuperarea accizei introdusa la 1 sept 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bună seara! am nevoie devo recomandare pentru un ... CBM CBM Caut avocat Bună seara! Am nevoie de o recomandare pentru un avocat.Dorim să inițiem o acțiune în instanță( speță-asociații de ... (vezi toată discuția)
Taxa automobile de lux roxete roxete Buna ziua! Pt achizitionarea unei masini de lux si cu o capacitate cil de peste 3000 cm cubi unde se plateste taxa/acciza aceasta? Nu se poate inmatricula ... (vezi toată discuția)
Registrul auto roman - incadrare gresita capacitate cilindrica mazda rx8 CindeaR CindeaR Buna seara, Am nevoie de ajutor cu privire la un caz ce tine de RAR (Registrul Auto Roman), mai exact detin o Mazda RX8 , cu motor rotativ de 1308 cmc. Din ... (vezi toată discuția)