avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Problema bonuri valorice!URGENT!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Problema bonuri valorice!URGENT!

Am o problema,la locul de munca,patronul ne-a pus pe toti angajatii sa facem cere de concediu fara plata,daca nu,nu ne mai acorda bonurile.Bonurile nu sunt trecute in cotractul colectiv de munca.Este posibil sa numai ni le dea?
Daca nu fac cere,celelalte fete vor primi bonuri,si eu nu?Este posibil sa faca asa ceva?Va rog frumos,daca puteti sa-mi raspundeti si mie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARIANA TRUFIN , Consilier juridic 11:27, 2 Mai 2009
Situatiile de acest gen sunt din ce in ce mai multe. Sa nu uitam ca in aceasta perioada de CFP salariatii sunt privati de toate drepturile care decurg din executarea CIM. In schimb, acest "santaj" de care pomenea colegul nostru va continua. Suntem in Romania...... si in plina criza mondiala.......#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Mi-au taiat bonurile de masa vasileconstantin vasileconstantin Buna ziua, sunt angajat la un supermarket, de 1 saptamana am fost in concediu iar astazi am revenit la munca unde am aflat ca mi-au fost taiate bonurile de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca Enachee Enachee Bună ziua sunt angajat din 15 mai 2010 ca paznic de noapte intr-o societate comerciala cu 15 angajați cu un salariu de minim pe economie si începând din ... (vezi toată discuția)