avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere permanenta si birou de credit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere permanenta si birou de credit

Bună ziua tuturor

Am fost în România ultimii 18 ani si am 2 intrebari . Mi-am luat permis de ședere permanentă și mi s-a alocat un număr CNP . M-am mutat recent într-o altă țară cu familia mea și aș dori să știu :

1 ) În cazul în care cineva știe ce se întâmplă cu CNP meu dacă nu-mi reînnoiesc permisul de ședere permanentă ?Il pierd? Se merita sa raman ceva de genul consultant cu jumătate de normă la o companie acolo doar pentru a nu pierde CNP ?
2 ) scorul meu de credit la birou de credit nu a fost atât de bine ; Aș dori să repar asta. Daca sunt consultant cu jumătate de normă la o companie ma va ajuta sa am un scor mai bun ? Aș dori pentru viitoare investiții .

mulțumiri

Alte discuții în legătură

Scor la birou de credit kouliscon kouliscon Scorul meu de credit la birou de credit nu a fost atât de bine ; Aș dori să repar asta. Daca sunt consultant cu jumătate de normă la o companie ma va ... (vezi toată discuția)
Divorț între un străin și cetetean roman DenisMesa DenisMesa Bună ziua. Sunt un cetetean străin, în România m-am mutat în septembrie 2013. Tot în decembrie 2013 m-am căsătorit. În acest timp am achiziționat ... (vezi toată discuția)
Cetatean non ue ms_0109 ms_0109 Un cetatean turc vrea sa infiinteze o companie in Ro si sa obtina permis de sedere permanenta.Cum procedeaza;acte necesare pentru infiinarea companiei ,acte ... (vezi toată discuția)