avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Scor la birou de credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Scor la birou de credit

Scorul meu de credit la birou de credit nu a fost atât de bine ; Aș dori să repar asta. Daca sunt consultant cu jumătate de normă la o companie ma va ajuta sa am un scor mai bun ? Aș dori pentru viitoare investiți

multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorin Sorin , Consultant credite si finantari 23:59, 11 Ianuarie 2015
La biroul de credit sunt stocate informatii privind creditele pe care le-ati detinut sau pe care le aveti in derulare, nu informatii privind situatia dvs. financiara sau profesionala. Asa ca nu are nicio relevanta. In schimb, nu job-ul in sine ci veniturile pe care le obtineti din acest job, va ajuta la evaluarea dvs. facuta de banca.
Doar jobul de consultant nu va ajuta la acordarea creditului. Aveti nevoie de un contract de munca. Depinde insa si de ce suma doriti sa imprumutati

Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanenta si birou de credit kouliscon kouliscon Bună ziua tuturor Am fost în România ultimii 18 ani si am 2 intrebari . Mi-am luat permis de ședere permanentă și mi s-a alocat un număr ... (vezi toată discuția)
Rau platnic aledical aledical doresc sa stiu daca unde pot verifica daca sint in baza de date a banci ca rau platnic (vezi toată discuția)
Banca imi impune noi conditii la un credit semnat cu un an in urma oph71 oph71 Anul trecut am contractat de la ALPHABANK un credit de investitii, si in cadrul aceluiasi contract general, beneficiez de un card de credit pe firma. Creditul ... (vezi toată discuția)