avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... OUG ce incalca legea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

OUG ce incalca legea

stiti cumva ce ar trebui sa scriu la o contestatie a unui proces verbal la paragraful cu
IN DREPT OUG ( ordonantele ce incalca legea) daca am primit amenda pentru lipsa permis desi lam gasit in timp ce se scria pv-ul si dupa nu am fost lasat sa scriu la mentiuni?

Alte discuții în legătură

Refuzul politistului de a lasa procesul verbal de contraventie e un abuz ? euprotopopescu69 euprotopopescu69 Am fost sanctionat de catre politia rutiera pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - cu retinerea permisului 30 zile + amenda + 4 puncte. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda-lipsa cert. inmatriculare euangajat euangajat Am fost oprit de un echipaj de politie si am primit amenda de 420 de lei si 6 puncte penalizare pentru ca nu am avut la mine certificatul de inmatriculare al ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare, rovinieta Ygrek Ygrek Buna ziua, Azi am primit o somatie de executare silita ca in termen de o zi trebuie sa platesc acei 28 de euro catre CNADNR si cheltuielile de executare ... (vezi toată discuția)