avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata catre bugetul local
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata catre bugetul local

buna ziua . in cate zile trebuie sa platesc niste bani catre bugetul local dupa ramanerea definitiva a unei hotarari judecatoresti ?(dupa trecerea celor 30 zile in care puteam face recurs intr-un proces de succesiune ).va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters305985 , utilizator 19:57, 10 Aprilie 2014
in contencios hotararea trebuie executata in 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat litigiul, pot sa solicit reintegrarea inainte de comunicarea sentintei? anela.elena anela.elena Am castigat procesul intr-un litigiu de munca (functionar public), cu repunere pe postul detinut anterior, plus plata salariilor, dar inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Daca am castigat in prima instanta (taxa auto), mai pot pierde in recurs din cauza noii taxe auto ? Pilu Pilu Buna seara. As dori, daca poate cineva sa ma lamureasca: Am castigat la Tribunal procesul de recuperare a taxei auto. Bineanteles ca Finantele si Mediu au ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata George Cristian. George Cristian. Buna ziua. Am pierdut un proces si sunt obligat la plata cheltuielilor de judecata. Inca nu mi-a sosit hotararea acasa insa am vazut pe portal hotararea pe ... (vezi toată discuția)