avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Informatii angajati la o Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Informatii angajati la o Intreprindere individuala

Buna ziua . Ca si intreprindere individuala cu norma de venit, ce taxe, contributii lunare trebuie platite pt un angajat. Pana acum nu am avut angajati si nu stiu cum se procedeaza .
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:30, 10 Aprilie 2014
Atunci cand decideti sa angajati prinul salariat, trebuie sa aveti contractul de munca semnat si celelalte acte care formeaza dosarul angajatului (www.avocatnet.ro/content/art... ),
sa tranmiteti revisalul cu cel putin o zi lucratoare inaintea celeia in care va incepe munca, sa depuneti formularul 070 pentru a va completa vectorul fiscal cu toate contributiile ce vor fi platite pentru salariat si apoi veti depune trimestrial D112 (pana pe 25 a lunii urmatoare) si tot pana atunci faceti si plata.
Impozitul si celelalte contributii sunt identice pentru orice angajat la o societate comerciala.
www.avocatnet.ro/content/cal...
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare plata carte de munca apolis21 apolis21 Buna seara. Detin o firma mica, la care voi avea un angajat in curand. Intrebarea mea este: Pot sa fac eu toate actele necesare si sa le depun in fiecare luna ... (vezi toată discuția)
070 pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am un pfa deschis in noiembrie 2015. Pe 8 decembrie 2015 am angajat o persoana care a renuntat dupa 10 zile prin art. 31 alin. 3-codul muncii. ... (vezi toată discuția)