avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amendã contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amendã contraventionala

Bună ziua!
Acum 3 zile am intrat intr-un bar cu nişte prieteni, iar la un moment dat intră un agent de poliţie şi vorbeşte cu unul dintre ei, eu adresându-mă lui spun "Bună seara, ce faceţi domnu` copoi?"
Astăzi mă trezesc cu amendă acasă pentru "cuvinte şi expresii jignitoare, disturbând linistea şi ordinea publică, provocand indignarea cetăţenilor şi consumatorilor aflaţi în bar".
Menţionez că el nu se afla în uniformă sau altceva, era un simplu cetăţean.
Aş dori nişte sfaturi, ce aş putea face, cum să procedez?
EDIT: nu am găsit o categorie la care să se încadreze acest subiect
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2014
spyd3r9999, utilizator

Alte discuții în legătură

Nedumerire amenda bianconero bianconero Buna seara , am stat linistit la o scara de bloc si a venit o femeie care mi-a adus cuvinte jignitoare , atunci am adus si eu cuvinte jignitoare la adresa ei . ... (vezi toată discuția)
Lovire - pedeapsa strumful strumful Buna ziua, Acum cateva saptamani am iesit intr-o seara in club, am baut ceva pana am fost ametit destul de bine.Si inauntra am avut o mica altercatie cu ... (vezi toată discuția)
Libertatea de exprimare și legea 61/1991 vo87yh1c0 vo87yh1c0 Legea 61/1991 zice asa: Art. 2. - Constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții ... (vezi toată discuția)