avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere de la fisa de punere in posesie la titlu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere de la fisa de punere in posesie la titlu

Tata impreuna cu fratele sau detin 5 ha in baza unei fise de proprietate. fratele a murit si are o fata care nu vrea sa isi faca succesiunea. de la primarie ni s-a spus ca trebuie sa facem cadastru la tot terenul pentru a putea emite titlu.

Alte discuții în legătură

Procura speciala- ce trebuie sa cuprinda? dorel13 dorel13 Sunt mostenitorul tatalui meu care era impreuna cu 2 frati pe un titlu de proprietate(este vorba de 5 ha pamant)unde autor era bunicul meu decedat inainte de ... (vezi toată discuția)
Duplicat sau copie, titlu proprietate marian1268 marian1268 soacra mea, impreuna cu cei 3 frati au un teren. titlul de proprietate a fost ridicat de unul dintre frati. soacra mea a decedat, iar eu impreuna cu cumnatul ... (vezi toată discuția)
Cadastru fara succesiune oana781979 oana781979 Buna seara. As avea o nelamurire si as aprecia daca ar putea cineva de pe acest forum sa ma ajute. Mama mea a murit in primavara acestui an. Am primit recent ... (vezi toată discuția)