soacra mea, impreuna cu cei 3 frati au un teren. titlul de proprietate a fost ridicat de unul dintre frati. soacra mea a decedat, iar eu impreuna cu cumnatul meu vrem sa facem succesiunea si vrem sa prindem in succesiune si acel teren. fratele care a ridicat de la primarie titlul de proprietate a murit si el. titlul este acum in posesia unuia dintre fiii lui. am vb la tel cu el sa ne dea o copie a acelui titlu, pt succesiune si nu vrea. in acest caz cum pot intra in posesia unei copii a acelui titlu, pt ca noi nu stim nimic de acel teren, nr tot, sau alta informatie. stim doar ca este 1,5 ha, teren arabil. cei de la primarie nu mi-au dat nici o informatie, mi-au spus doar sa iau legatura cu cel care are titlul. raspuns care nu m-a ajutat. nici ceilalti 2 frati in viata fiind nu stiu nimic de aceste acte.
Daca nepotii dvs. (copiii fratelui decedat) refuza, atunci va trebui sa dezbateti succesiunea pe calea unei actiuni in instanta; nepotii vor fi parati, veti solicita instantei sa le puna in vedere sa depuna actele ce le detin, sub sanctiunea amenzii.