avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 3 frați cărora le-a murit tatăl. Știm doar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 3 frați cărora le-a murit tatăl. Știm doar câteva ...

Suntem 3 frați cărora le-a murit tatăl. Știm doar câteva informații simple despre existența unui titlu de proprietate comun teren arabil. Din păcate noi nu avem acest titlu de proprietate comun. Pentru Anexa 24 primăria condiționează prezentarea titlului de proprietate comun. Suntem într-un impas și nu știm de unde să-l scoatem.
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:02, 6 Iulie 2022
Cine era pe titlul de proprietate? Ca daca era tata, tb sa dezbateti succesiunea
Pe titlul de proprietate comun erau trecuți tata, sora lui și fratele său , numai că eu nu știu câte titluri de proprietate comun cu teren arabil are. Și a trecut mai mult de un an de la moartea tatălui, nici măcar nu am fost anunțați la timp deși nu ne-am schimbat domiciliul

irina.pricop a scris:

Cine era pe titlul de proprietate? Ca daca era tata, tb sa dezbateti succesiunea

Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2022
sergiumf123, utilizator
Nu am fost anunțați decât după un an și jumătate de cineva din localitatea de domiciliu a tatălui meu Cum întru în posesia titlului de proprietate comun pe care apare și numele tatălui meu

sergiumf123 a scris:

Pe titlul de proprietate comun erau trecuți tata, sora lui și fratele său , numai că eu nu știu câte titluri de proprietate comun cu teren arabil are. Și a trecut mai mult de un an de la moartea tatălui, nici măcar nu am fost anunțați la timp deși nu ne-am schimbat domiciliul

irina.pricop a scris:

Dezbateti succesiunea dupa tata. C un certificat de calitate de mostenitor mergeti si luati un duplicat dupa titlu apoi vi se va elibera un CM iin care din masa succesorala va face parte si cota dvs. din titlul de proprietate in care apare numele tatalui. Daca sunteti mai multii frati sau traieste si mama, veti mosteni toti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune dupa 10 ani de la decesul mamei Elena 47 Elena 47 buna ziua , fiti asa amabili si ajutati-ma cu un raspuns . mama decedata in 2006 , tatal decedat in 2015. Am un titlu de proprietate asupra bunurilor detinute ... (vezi toată discuția)
Teren revendicat l18 danimik danimik Stimati Domni/Stimate Doamne, Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)