avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

Buna ziua !

Sunt referent de specialitate la biroul de salarizare intr-un spital din Romania.
In fisa postului mi-a fost introdusa ca atributie , distribuirea pe sectii, a tichetelor de masa. Dupa parerea mea, aceasta atributie revine casierului unitatii, avand in vedere ca aceste tichete sunt asimilate banilor.
Imi puteti indica va rog, un temei legal in baza caruia sa solicit conducatorului unitatii sa fiu degrevata de aceasta atributie?
Cel mai recent răspuns: MaryK , utilizator 18:29, 10 Aprilie 2014
Nu exista niciujn temei legal pentru ce doriti dvs.

Insa, potrivit art.40 alin.1 lC.mun., angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
a) sa stabileasca organizarea si functionarea unitatii;
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
....
Am inteles.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Va rog sa ma ajutați intr-o problema legată de salarizare și anume: eu ca referent de resurse umane când m-am angajat in fisa postului mi s-au ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care ... jojo jojo Delegare atributii la un alt loc de munca diferit de cel pe care are contract: La solicitarea salariatului care este incadrat intr-un compartiment pe functie ... (vezi toată discuția)
Fisa postului puiu61 puiu61 Buna seara! Sunt fochist la o instituţie de stat şi la schimbarea conducerii, noul director vrea să-mi treacă în fişa postului deschiderea şi ... (vezi toată discuția)