Buna seara, am incheiat si eu cu Pay Point un contract in luna decembrie 2013, am semnat, stampilat si pus la dispozitie un bilet la ordin in alb(drept garantie) si cazier judiciar.Am solicitat in luna ianuarie un exemplar si mi-a fost trimis pe mail, nu am prrimit un exemplar si se tot evita acest aspect poate ma puteti ajuta cu un sfat, cum sa procedez sa il obtin.Au aparut ceva discutii si vreau sa stiu cum se poate face rezilierea contractului, deoarece obiectul rezilierii este altul decat cel prevazut de contract(rezilierea sa vina din partea lor.Mentionez contractul este semnat de agentul zonal, nimic din partea juridica.
Multumesc mult, este surprinzator ca prin ei se incaseaza facturi, rate asigurari, mai nou rovinieta, si exista atata desconsiderare in incheierea unui contract au numai drepturi fara obligatii, totul se face pe mail inclusiv instiintarea de plata, contra unei sume de 0.20lei/factura incasata, consumi curent, timp cu banca, platesti net si telefon si mai esti tratat ca ultimul om
Sume necuvenite
birsanclaudia
Am o situatie ciudata la o societate a carei contabilitate o asigur: societatea incaseaza in contul bancar de la alta societate sume care nu reprezinta creante ... (vezi toată discuția)