avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract comercial, bilet la ordin in alb drept ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract comercial, bilet la ordin in alb drept garantie

Buna seara, am incheiat si eu cu Pay Point un contract in luna decembrie 2013, am semnat, stampilat si pus la dispozitie un bilet la ordin in alb(drept garantie) si cazier judiciar.Am solicitat in luna ianuarie un exemplar si mi-a fost trimis pe mail, nu am prrimit un exemplar si se tot evita acest aspect poate ma puteti ajuta cu un sfat, cum sa procedez sa il obtin.Au aparut ceva discutii si vreau sa stiu cum se poate face rezilierea contractului, deoarece obiectul rezilierii este altul decat cel prevazut de contract(rezilierea sa vina din partea lor.Mentionez contractul este semnat de agentul zonal, nimic din partea juridica.
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:44, 14 Aprilie 2014
tatiana_toma a scris:

Multumesc mult, este surprinzator ca prin ei se incaseaza facturi, rate asigurari, mai nou rovinieta, si exista atata desconsiderare in incheierea unui contract au numai drepturi fara obligatii, totul se face pe mail inclusiv instiintarea de plata, contra unei sume de 0.20lei/factura incasata, consumi curent, timp cu banca, platesti net si telefon si mai esti tratat ca ultimul om


NU va obliga nimeni sa semnati un contract in care partea adversa are doar drepturi... Ati incercat sa negociati contractul? Eu am reusit de curand sa modific in mod echitabil un contract de imprumut inaintat spre semnare de o mare banca comerciala, care tot asa voia numai drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-urile care garantau o plata si contractul de novatie Irina S. Irina S. Contract de vanzare cumparare marfuri, incheiat intre doi comercianti. Modalitatea de plata a fost stabilita prin contract, plata pretului marfurilor fiind ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract GabrielCindea GabrielCindea In toamna 2012 am semnat un contract cu o casa de discuri din Romania.Initial dansii mi-au propus sa semnam un contract pe o durata de 5 ani de zile,dar i-am ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere sake sake Buna ziua, La angajare (acum 3 luni) mi s-au dat spre semnare: cotract individul de munca, si declaratie pe proprie raspundere, cum ca as fi primit un ... (vezi toată discuția)