avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis dupa hotarare definitiva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis dupa hotarare definitiva

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti mi s-a aplicat o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de supraveghere de 2 ani.. Mentionez ca in hotararea ramasa definitiva nu se specifica interzicerea dreptului de a conduce autovehicule. Imi voi recupera permisul acum sau dupa expirarea perioadei de supraveghere? Cu ce acte trebuie sa ma prezint la politia rutiera? Cunoaste cineva un caz asemanator concret? Exista vreun articol in Noul Cod Rutier care sa-mi interzica redobandirea permisului daca in hotarare nu se precizeaza asta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabineicut , utilizator 13:20, 25 Februarie 2019
Bună seara, cele 6 luni (114,lit.a)se calculează de la liberarea condiționată sau de la expirarea pedepsei în termen?
Vă mulțumesc
a se vedea informatiile din dosarul 5575/3/2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere anulat lilicu lilicu sentinta ramasa definitiva in iunie 2014 pentru conducere sub influenta alcoolului, fara pagube, fara accident prevede aplicarea unei amenzi de 3600lei , cu ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan..... jauca jauca deci anul trecut 20.04.2014 in duminica mare am condus sub influenta alcolului....neadaptand viteza intr´o curba am derapat de pe drum.....a venit politia la ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere costinm1 costinm1 Pe data de 14.06.2014 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice unui autovehicul de catre o persoana sub ... (vezi toată discuția)