avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz in serviciu al unui politist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz in serviciu al unui politist

In data de 07.04.2014 am lovit cu masina de serviciu, in timpul programului de lucru o caprioara pe un drum public. Dupa impact caprioara a fugit. In data de 09.04.2014 ( in termenul legal de 48 ore ) m-am prezentat la politie sa declar evenimentul rutier. Agentul de politie de la sectie nu a vrut sa imi primeasca declaratia pana nu primeste o adresa oficiala de la societatea de asigurari unde masina are Casco. In data de 10.04.2014 m-am prezentat din nou la politie cu adresa din partea firmei de asigurari. Agentul a spus ca daca doresc sa dau declaratie va trebui sa imi retina si permisul de conducere deoarece au trecut mai mult de 48 ore de la accident. Ce pot face mai departe? Societatea de asigurari are nevoie de aceasta declaratie data in fata politiei pentru deschiderea dosarului de dauna.

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu al unui politist ionita ionel adelian ionita ionel adelian In data de 07.04.2014 am lovit cu masina de serviciu, in timpul programului de lucru o caprioara pe un drum public. Dupa impact caprioara a fugit. In data de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier autostrada a1 cu animale domestice renegatul renegatul Buna ziua.Duminica dimineata 27.09 2015 in jurul orei 6.30 ma deplasam catre Pitesti pe Autostrada A1.In dreptul km.55 pe banda nr 2 am lovit frontal un grup ... (vezi toată discuția)
Inselat de firma de asigurari- refuz accept de plata la casco caradis caradis Buna seara. Ma confrunt cu o problema deosebita si as dori un sfat daca se poate. Am avut doua evenimente rutiere in decurs de doua saptamani. In primul eu am ... (vezi toată discuția)