avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma suspendata

Buna seara,
va rugam frumos sa ne ajutati daca este posibil in urmatoarea problema:
firma pe care o avem ,are activitatea suspendata;ar fi trebuit sa o redeschidem in 2013,Octombrie;intre timp,am platit toate datoriile pe firma restante(datorii la buget,restante TVA,tot);pe firma avem trecuta si masina;aceasta masina am dori sa o vindem de pe persoana juridica pe persoana fizica;am vrea sa stim,daca exista vreo posibilitate,sa o vindem,fara a mai redeschide firma si sa facem intreg dosarul la ORC.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2014
Cristianhurezan, utilizator

Alte discuții în legătură

Lichidare firma cu active un teren cu constructii toby_maht toby_maht Buna ziua! Avem o firma, SRL< cu activitate suspendata, firma nu are niciun fel de datorii la bugetul de stat sau fata de alte persoane, ca active avem un ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Somatie plata telefon mobil Victoriagheorghe Victoriagheorghe Buna seara, Am urmatoarea situatie: In luna Iulie am depus documentele de radiere a unei societati ce nu a avut activitate, decizia de radiere finala a ... (vezi toată discuția)