avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor, am probleme cu vecinul meu care imi este si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor, am probleme cu vecinul meu care imi este si ruda

am facut un bine unei verisoare si in loc sa fiu platit pentru ca i-am ridicat o casa atunci cind trebuia sa-mi plateasca ,(i-am pierdut asta e nu discutam de ei) m-am trezit ca sunt convocat la politie pentru ca i-am amenintat, ca l-am vorbit urit si i-am jignit, si ca le voi intrerupe furnizarea de energie electrica , lucru care nu s-a intimplat si nu a fost demonstrat de catre verisoara mea. nu trec citeva luni si ma chiama din nou politia pentru ca le-am vorbit din nou urit ( eu vorbeam cu fica mea la mine in curte si am numit-o hoata ) nici macar nu m-am adresat ei personal ,care era la ea in curte si s-a simtit jignita.
POLITIA M-A OBLIGAT SA DAU O DECLARATIE CA ne impacam ceva pe cale amiabila , nu am inteles nimic si am refuzat.
concluzia este ca am fost amenintat de politist si de vara mea ca daca nu dau aceasta declaratie voi fi amendat cu 1000 ron si am fost dat afara din sediul politiei.
intrebarea mea este:
stiind ca sora varului meu a fost acu ceva timp procurorul general al romanie si vine cu multe pile la politia locala, ma pot apara singur sau am nevoie de avocat?
, si am ajuns intr-un stat democrat sa fim oblibati de un nene de la politie sa dam declaratii asa cum vrea el sau pila lui ,ca daca nu platim 1000 lei amenda?
stiu ca e un subiect tare al dracu dar va multumesc pentru orice recomandare.

Alte discuții în legătură

Reclamatie ionut31sb ionut31sb Buna. in urma cu cateva zile, datorita faptului ca vecinul meu tot canta dimineata [fredona] melodii, de fiecare data cand trecea prin dreptul geamului camerei ... (vezi toată discuția)
Amenda + actiune in instanță? Narcisa_ Narcisa_ O persoana a fost jignita, injurata, i s-a vorbit urat fara nici un motiv. Persoana jignita a facut reclamatie la politie, iar politia a aplicat amenda pentru ... (vezi toată discuția)
Amenintarea unui necunoscut cu un proces pentru "amenintare" richard1977 richard1977 Buna ziua, ma aflu in fata unui fapt foarte ciudat. Acum mai bine de o luna am pus niste intrebari pe un forum al diasporei romane din America si cineva , un ... (vezi toată discuția)