avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere declaratie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere declaratie

acum aproximativ 2luni am fost martor la o talharie( eram cu un amic de al meu in statia de tranvai caruia sub amenintarea unui cutit i-a fost sustras telefonul mobil iar dupa ce acesta a sunat la 112 ,adica 1minut mai tarziu , telefonul i-a fost returnat dupa care si-a luat o bataie zdravana si s-a ales cu o taietura de cutit in antebratul stang) dupa toate cele intamplate am fost la politie unde am depus o declaratie cu ceea ce am vazut in calitate de martor ... acum intrebarea mea este urmatoarea : imi pot retrage aceasta declaratie si daca da, care sunt urmarile ? Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Petrescu Laurentiu , Avocat 01:04, 11 Aprilie 2014
Ce intelegeti prin a va retrage declaratia? Sa spuneti in prezent ca nu ati vazut cele declarate ?-in acest caz riscati sa se inceapa urmarirea penala impotriva dvs. pentru infractiunea de marturie mincinoasa; Sa nu va mai prezentati eventual in instanta daca sinteti citat in calitate de martor?- In aceasta situatie veti fi amendat si daca instanta considera foarte importanta depazitia dvs. puteti fi adus de organul de politie cu mandat de aducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios pauldorin87 pauldorin87 sunt parte vatamata intr un dosar penal ajuns in instanta,urmeaza primul termen. la primul termen daca am mintit pot sa declar acest lucru? ce pot pati?este ... (vezi toată discuția)
Citatie ContSters84319 ContSters84319 buna dimineata. am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa ma ajutati va multumesc. in urma cu cateva saptamani am primit ceva de genu: xulescu,este ... (vezi toată discuția)
ce inseamna sa fi in locul si momentul nepotrivit !!!!!!!!! donyo donyo In primul rand Buna Seara(Ziua) , am si eu nevoie de pareri pentru un caz...intr-o seara ne-am chefuit 3 insi si la un moment dat din cauza betiei unul care ... (vezi toată discuția)