avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare bloc

Bună ziua!
Locuiesc în sectorul 3 şi sunt administrator de bloc.
Aş dori să ştiu nişte amănunte de la un administrator care a trecut prin anvelopare bloc cu fonduri europene şi anume:
- cât au de plată cei la care s-au pus şi termopane
- cât au de plată cei care aveau termopane;
- dacă s-a redus factura RADET-ului cu cei 40% prognozati;
- alte probleme care s-au ivit pe parcursul derulării lucrării.
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 10:05, 15 Aprilie 2014
Avand in vedere subiectul ,este de preferat sa postati direct pe sectiunea asociatii de locatari/proprietari
In sectorul 1,anvelopare executata in 2012 cu fonduri europene-s-a executat anveloparea cu inlocuirea intregii tocarii binale/usi/balcoane imobil 10 nivele cu spatii comerciale la parter
Au existat numeroase nemultumiri din partea acelora care abia schimbasera termopanele la geamuri exterioare
Au existat dispute din partea acelora care aveau balcoanele inchise cu termopan
La final au fost probleme majore cu finisajele la geamuri deoarece in cateva cazuri a ploat in apartamente
Au existat probleme cu usile si geamurile de la fiecare etaj care duceau la ghena
In final ,lucrarea a fost receptionata,nu au aparut probleme referitor la calitate
Locuiesc tot in sect. 3. Avand in vedere ca pana in toamna s-au reabilitat blocuri ( de fapt scari de bloc) gratis, nu cred ca cineva va poate raspunde. Ar fi bine sa stim daca cineva a "beneficiat" pana acum de reabilitare cu contributia de 20% aferenta.
Noi suntem in stadiul de aprobare dosar, reprezentantii de la primarie spuneau ca cel tarziu in aprilie se pun schelele. Pana acum n-au venit sa ne verifice cine are si cine nu are termopane cum au promis.
Pretul din expertiza tehn. este 80 euro/mp, fata de 60 promis de primar.
Ce pot sa va spun ca la AGP convocata special ptr. intalnirea cu cei de la primarie (in ianuarie) cei trei care au venit, nu au putut sa ne raspunda la intrebarile legate de contract, mai mult s-a dovedit ca nu cunosteau prevederile contractului ( ca se percep penalizari ptr. neplata ratelor) Faptul ca AP este responsabila de neplata ratelor, e rau, deoarece avem multi restantieri la intretinere pe care trebuie sa-i dam in judecata pe banii nostrii ( avocat, cheltuieli documente) dar va trebui sa-i dam si pe cei care nu platesc ratele.
Putem discuta mai mult pe privat.
Nu prea v-as sugera sa faceti reabilitare cu primaria platind 20%. Pentru mai multe detalii lasati-mi niste modalitati de contact pe privat.
Din experienta proprie :
- standardul de cost de 60E/mp va fi depasit
- calculul cuantumului pt. fiecare apartament se face in functioe de suprafata si atat. Poate intre timp s-a schimbat ceva.Trebuei sa verificati.
- reducerea facturii cu 40% este o poveste pentru naivi.
- probleme sunt multe dar cea mai mare este calitatea prosta a lucrarii in ansamblu .

Ca efect secundar va pot spune ca vara, noaptea o sa va simtiti ca intr-o sauna . Aerul conditionat devine o necesitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon cu termopan spartacus2012 spartacus2012 Buna seara.As dori sa inchid jumatate din balconul apartamentului meu cu geam de tip termopan.Am nevoie de autorizatie de construire de la primarie ? Va rog ... (vezi toată discuția)
Anvelopare blocuri LiviuIvan LiviuIvan Are cineva idee de ce firma care execută lucrările de reabilitare a blocului refuză să schimbe şi ferestrele de termopan existente chiar dacă sunt vechi ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica MariaAlexandrescu MariaAlexandrescu Buna ziua, Am o curiozitate si m-as bucura daca ar putea sa ma ajute cineva...Acum 2 luni am cumparat un apartament in Bucuresti, dar nu m-am apucat de ... (vezi toată discuția)